Over ons


My Image

Eis ergon bv
Coreanna 77
4191 DC Geldermalsen

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 11053296
Algemene voorwaarden Eis ergon BV

Eis ergon BV

Eis ergon BV is in 2002 opgericht door Roeland Datema. Sinds de oprichting levert Eis ergon BV adviesdiensten, interim- en changemanagement op het op het gebied van transportveiligheid, tunnelveiligheid en brandveiligheid.

Eis ergon BV werkt onder andere samen met Eis ergon Digitaal BV. Eis ergon Digitaal BV is in 2007 opgericht door Jaap van der Veen.


My Image

Roeland Datema

0345 47 38 24

06 547 283 96

Roeland Datema

Roeland Datema is een strategisch manager en adviseur die sterk gericht is op het bereiken van doelstellingen en resultaten. Een goede antenne voor haalbaarheid en realisatie zorgt ervoor dat complexe vraagstukken bij hem in goede handen zijn:

‘Ik houd ervan om samen met de klant op maat een aanpak te formuleren. Wat mij betreft gaan we daarbij vooral op zoek naar creatieve en praktische oplossingen’

Roeland begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht. Vervolgens heeft hij zijn kennis en ervaring verder opgebouwd door functies bij de Brandweer en Koninklijke Luchtmacht.
Na 2 jaar ervaring bij een organisatieadviesbureau, richtte hij in 2002 Eis ergon bv op. Sindsdien heeft hij binnen verschillende organisaties en bedrijven een groot aantal opdrachten vervuld als adviseur, projectleider en interim-manager.


My Image

Jaap van der Veen

0341 55 08 93

06 113 305 65

Jaap van der Veen

Jaap van der Veen is een programma- en projectmanager met een voorliefde voor trajecten waarin sterk uiteenlopende belangen een rol spelen. Hier kan andere andere gedacht worden aan projecten op het snijvlak van ICT, kennis- en informatiemanagement en opleiden, trainen en oefenen:

'Ik krijg veel energie van het - in teamwork - met vaak beperkte middelen realiseren van een mooi product of dienst.'

Jaap is na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in meerdere functies werkzaam geweest binnen de Koninklijke Landmacht. Daarna is hij werkzaam geweest in het academisch onderwijs (Erasmus Universiteit), in het bedrijfsleven (onder andere bij Apple) en in een aantal officiersfuncties binnen de brandweer.
In 2007 richtte hij Eis ergon Digitaal BV op. Vanaf 2007 heeft hij, onder andere in samenwerking met Eis ergon BV veel opdrachten uitgevoerd - in het (fysieke) veiligheidsdomein -als projectleider/ -coördinator, adviseur, trainer, docent en programmamanager.

Meer informatie is te vinden op de website van Eis ergon Digitaal BV.


Samenwerking

Afhankelijk van de door de opdrachtgever gewenste dienstverlening wordt door Eis ergon BV samengewerkt met diverse andere bedrijven.

Eis ergon BV werkt bijvoorbeeld samen met:

Adviesbureau (aB)2 BV


Piet Peeters | Woord in Beeld


UNI-Learning